Welkom
bij Vestar

Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten in het centrum van Antwerpen.

MEET • CONNECT • INSPIRE

7 tips bij het organiseren van een uniek congres

1. Doel van jouw congres

Begin met het opstellen van een duidelijke doelstelling voor het symposium of congres. Wat wil je bereiken met het evenement? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen die je wilt behandelen? Dit zal helpen bij het vaststellen van de juiste sprekers en deelnemers, evenals het bepalen van de juiste locatie en datum.

2. Wat mag jouw event kosten?

Stel een budget op voor jouw event. Het is belangrijk om te weten hoeveel geld je hebt om uit te geven, zodat je gericht kunt zoeken naar betaalbare locaties, catering en andere kosten.

3. Unieke locatie voor jouw (medisch) congres of symposium

Kies een geschikte locatie. Hint: kijk naar de verschillende zalen van Vestar. De locatie moet goed bereikbaar zijn voor de deelnemers, voldoende parkeergelegenheid hebben en voldoende ruimte hebben voor zowel de sessies als de netwerkmomenten.

4. De perfecte sprekers

Inviteer geschikte sprekers. Bepaal welke experts je wilt uitnodigen om te spreken op het symposium. Zorg dat je een gevarieerde groep van sprekers uitnodigt, met een mix van ervaren professionals en nieuwe stemmen.

5. Communicatie & Marketing

Zorg voor een goede communicatie met de deelnemers. Maak gebruik van verschillende kanalen, zoals e-mail, sociale media en een website, om de deelnemers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rond het symposium.

6. Logistiek & organisatie

Zorg voor een goede organisatie en logistiek. Bij Sanne, onze Venue Manager, ben je in uitstekende handen. Zorg dat je alles goed geregeld hebt, van de registratie van de deelnemers tot de catering en technische ondersteuning.Onze diensten bieden alles aan van A tot Z.

7. Blijven leren

Maak gebruik van evaluatieformulieren na afloop van het symposium. Dit helpt je om te weten wat er goed ging en wat er beter kan, zodat je volgende keer een nog succesvollere symposium kunt organiseren.

Meer weten over onze locatie?

Ons eventteam helpt je graag verder. Stuur hen een mailtje via info@vestar.be of bel hen op 03 844 00 18.

© 2024 Vestar
Privacy policy | Cookie policy