Welkom
bij Vestar

Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten in het centrum van Antwerpen.

MEET • CONNECT • INSPIRE

De Congresruimte van Vestar

De Congresruimte van Vestar is een waar paradijs voor organisatoren van congressen, vergaderingen, workshops en (netwerk)evenementen. Ons congrescentrum biedt een uitgebreide keuze aan mogelijkheden om jouw event tot een succes te maken. Maar dat is nog niet alles, want naast onze eventzalen, kan je ook gebruik maken van onze unieke Aula. Deze splinternieuwe zaal is een volledig ingericht auditorium waar je tot 300 genodigden in een comfortabele zetel kan ontvangen.

Technisch tot in de puntjes in orde voor jouw congres

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk, want de Aula is ook technisch tot in de puntjes in orde. De zaal, met een dubbelhoge verdieping, is uitgerust met de allernieuwste audiovisuele voorzieningen en is akoestisch geoptimaliseerd. Vooraan, op de beide verdiepingen, is een foyerzone voorzien, zodat je genoeg ruimte hebt voor een ontvangst of een pauze. En omdat het zitgedeelte mobiel is, kan je de ruimte multifunctioneel gebruiken, van auditorium en conferenties tot eventruimte. Kortom, de Congresruimte van Vestar is een ideale locatie voor jouw volgende event.

Bereikbaarheid Events Antwerpen

Maar dat is nog niet alles, want bereikbaarheid is key! Onze locatie in de Van Diepenbeeckstraat 12 is midden in de stad, in het groen, en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Berchem Station & Antwerpen Centraal), de wagen of fiets. Er is zelfs een ruime, exclusieve parking met een capaciteit voor 100 fietsen en 260 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding.

Wij zien je graag bij jouw volgende event

Kortom, bij Vestar hebben we alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons jouw volgende event organiseren!

Meer weten?

Ons eventteam helpt je graag verder. Stuur hen een mailtje via info@vestar.be of bel hen op 03 844 00 18.

© 2024 Vestar
Privacy policy | Cookie policy