Bienvenue
chez Vestar

Vestar est un centre de conférences et d’événements ultramoderne avec salles de réunion au centre d’Anvers.

MEET • CONNECT • INSPIRE

Ons state-of-the-art gebouw biedt plaats aan meerdere event- en vergaderzalen waaronder een aula voor conferences en break-outs met dakterrassen.

De locatie is gebouwd volgens vooruitstrevende econormen en u zal vanop de ruime terrassen kunnen genieten van de tuin.

We zitten vlakbij het station en hebben een ruime en exclusieve parking, ook voor fietsen.

Ons professioneel team, samen met AV en catering partners, staat klaar om u te ontzorgen.

Events

Er is meer dan 1500m² modulaire ruimte voor al uw events aanwezig.

De inrichtingsmogelijkheden zijn eindeloos en de zalen beschikken over alle moderne technieken en comfort.

Door de verschillende zalen en mogelijke combinaties, kan elk type event mogelijk gemaakt worden.

Conferences

Buiten de eventzalen beschikt Vestar ook over een prachtige Aula met een mobiele tribune die plaats biedt aan 300 mensen. De Aula is uitgerust met top audiovisuele faciliteiten en de nodige technieken.

Op zoek naar een unieke ruimte voor een lezing, presentatie, opleiding of congres? Dan is de Aula de perfecte locatie voor u.

Vergaderen

Vestar heeft ook kleine en grote vergaderzalen, break-outs en boardrooms. Allen voorzien van de nodige audiovisuele voorzieningen en presentatietechnieken. De moderne aankleding van de zalen en het comfortabele meubilair zorgen mee voor een inspirerende setting.

Daarnaast kan u rekenen op een sterke service zodat u zonder zorgen kan vergaderen.

Catering

Onze vaste traiteurs maken u een voorstel op maat. Vanuit 2 mooi uitgeruste, open keukens voorzien ze de heerlijkste hapjes, gerechten en desserten met aangepaste wijnen en bubbels. Ook bedienend en ondersteunend personeel wordt voorzien zodat u zorgeloos kan genieten van uw evenement.

Bereikbaarheid & parking

Door de ideale ligging is de locatie vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Berchem Station & Antwerpen Centraal) maar ook met de wagen of fiets. Er is een ruime, exclusieve parking met een capaciteit voor 100 fietsen en 260 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding.

Eventlocatie met tuin & terrassen

Vestar is een unieke locatie met tal van mogelijkheden. Er zijn meerdere zalen tussen 20 m² en 500 m². Door de recente bouw, is aan alles gedacht qua audiovisuele voorzieningen en comfort én aanpasbaar aan de noden van uw evenement. Bij aankomst kan u genieten van onze grote wandeltuin van 2000 m² met waterpartij. Ook vanop de dakterrassen heeft u zicht op deze groene plek. Dit brengt rust in de stad en bezorgt uw gasten een aangenaam gevoel.

Duurzaamheid

Vestar is gebouwd volgens de allernieuwste eco-normen maar gaat nog verder. Alle verwarming en koeling gebeurt via geothermie (150m diep) vanuit ons beoveld. Het gebouw is CO2-loos en draait grotendeels op zonnepanelen. Met de topisolatie, groendaken, waterrecuperatie en daglichtgestuurde domotica kunnen we zeggen dat alle mogelijke duurzame technieken in dit gebouw verwerkt zitten.

© 2024 Vestar
Privacy policy | Cookie policy