Welkom
bij Vestar

Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten in het centrum van Antwerpen.

MEET • CONNECT • INSPIRE

Personeelsfeest Antwerpen

Personeelsfeest Antwerpen, een unieke ervaring voor jouw team!

Heeft u binnenkort een personeelsfeest Antwerpen op het programma staan? Of wellicht een groot bedrijfsfeest in deze prachtige stad om samen met collega’s een onvergetelijk uitjet e beleven? Bij Vestar geloven we dat een bedrijfsfeest of personeelsfeest een geweldige manier is om de teamspirit te versterken, de banden tussen collega’s te verbeteren en de successen van het afgelopen jaar te vieren. Of misschien wil je gewoonde sfeer opkrikken? Ongeacht de reden, een personeelsfeest in Antwerpen is de perfecte manier om dit te doen.

De locatie voor een goed personeelsfeest

Bij Vestar begrijpen we dat het kiezen van de juiste locatie voor een personeelsfeest een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een divers aanbod aan zalen en formules om jouw personeelsfeest in Antwerpen tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar een grote zaal voor een groot bedrijfsfeest of een kleinere ruimte voor een teambuilding activiteit, we hebben iets voor iedereen. Ons state-of-the-art gebouw biedt plaats aan meerdere event-en vergaderzalen, waaronder een aula voor conferenties en break-outs met dakterrassen. Dus wil je graag vergaderen op een unieke locatie en daarna een receptie organiseren? Bij Vestar zijn de opties eindeloos.

Een mix van Business & Plezier

Ons state – of – the – art gebouw biedt plaats aan meerdere event – en vergaderzalen waaronder een aula voor conferences en break – outs met dakterrassen. Dus wil je graag vergaderen op een unieke locatie en plan je daarna een receptie? Bij Vestar zijn de opties eindeloos.

Buiten de unieke locatie zelf kan je jouw bedrijfsfeest ook rekenen op ons voor andere zaken. Zoals:

  • Een team van experts die zoveel mogelijk uithanden nemen. Indien gewenst natuurlijk. ; – )
  • Met onze ervaring denken wij graag met u mee.
  • Wij hebben alles in huis van techniek tot beveiliging.
  • Onze ruimtes zijn uniek en flexibel.
  • U kan meegenieten van onze cateringmogelijkheden.
  • Gemakkelijk bereikbaar met gratis, gegarandeerde parkeergelegenheid in het midden van de stad.

Bereikbaarheid Antwerpen

Maar dat is nog niet alles, want bereikbaarheid is uiterst belangrijk zodat al jouw relaties gemakkelijk tot hier geraken. Onze locatie in de Van Diepenbeeckstraat 12 is midden in de stad, in het groen, en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Berchem Station & Antwerpen Centraal), de wagen of fiets. Er is zelfs een ruime, exclusieve parking met een capaciteit voor 100 fietsen en260 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding.

Meer weten?

Ons eventteam helpt je graag verder. Stuur hen een mailtje via info@vestar.be of bel hen op 03 844 00 18.

© 2024 Vestar
Privacy policy | Cookie policy