Welkom
bij Vestar

Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten in het centrum van Antwerpen.

MEET • CONNECT • INSPIRE

Zaal huren in Antwerpen

Een top zaal huren in Antwerpen?

Op zoek naar een top zaal voor jouw volgende event in Antwerpen? Zoek niet verder dan Vestar! Onze locatie biedt meer dan 1500m² modulaire ruimte voor al jouw events, van recepties en diners tot bedrijfsfeesten, cateringruimtes, beurzen, workshops, lezingen en congressen.

Lees meer over onze eventzalen, aula’s en vergaderzalen.

Techniek en comfort

Onze zalen zijn voorzien van alle moderne technieken en comfort, en de inrichtingsmogelijkheden zijn eindeloos. Met onze verschillende zalen en de mogelijkheid om ze te combineren, kunnen we elk type event aan. Dus of je nu een groot bedrijfsfeest wilt organiseren of een intieme workshop, bij Vestar hebben we de perfecte ruimte voor jou.

Bereikbaarheid Events Antwerpen

Maar dat is nog niet alles, want bereikbaarheid is key! Onze locatie in de Van Diepenbeeckstraat 12 is midden in de stad, in het groen, en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Berchem Station & Antwerpen Centraal), de wagen of fiets. Er is zelfs een ruime, exclusieve parking met een capaciteit voor 100 fietsen en 260 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding.

Wij zien je graag bij jouw volgende event

Kortom, bij Vestar hebben we alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons jouw volgende event organiseren!

Ons eventteam helpt je graag verder. Stuur hen een mailtje via info@vestar.be of bel hen op 03 844 00 18.

© 2024 Vestar
Privacy policy | Cookie policy